0

Βαμβάκια

Wotofo Agleted Organic Cotton 6mm

Το βαμβάκι διαθέτει μεγάλη ικανότητα απορρόφησης και καλύτερη ικανότητα συγκράτησης, προσφάτως συσκευασμένη για να παραδώσει την καθαρότερη ..

4,00€

Wotofo Agleted Organic Cotton 3mm

Εγγυημένο βιολογικό βαμβάκι, χωρίς φυτοφάρμακα. Ανθεκτικά στην ξηρή καύση, που ταιριάζουν για 3mm πηνία!Το βαμβάκι που επιλέξαμε είναι από μ..

3,00€

Ιαπωνικό Βιολογικό ΒαμβάκιΕύκολη Ροή Μέσω ΠηνίουΔεν Υπάρχουν Άλλες ΠροσμείξειςΕξαιρετικό Υλικό που Διατηρεί Υψηλές Θερμοκρασίες..

7,00€

Το Wicker Beast έρχεται από την Βραζιλία. Οργανικό βαμβάκι που έχει συλλεχθεί απο την Ιαπωνία, ειδικά για άτμισμα. Το Wicker Beast έχει όλα ..

7,00€

Wick n Vape Cotton Bacon Prime

Το Cotton Bacon Prime είναι κατασκευασμένο από οργανικό βαμβάκι που καλλιεργείται στις ΗΠΑ και υπόσχεται να απογειώσει τη γεύση του αγαπημέν..

6,50€

Demon Killer Muscle Cotton

Muscle Cotton Demon Killer Βιολογικό Fiber Βαμβάκι 100% Tasteless Fit RBA RTA RDA RDTAΚάθε πακέτο Demon Killer Muscle Cotton έχει Σύνολο 10 ..

6,00€

VapeJoy Jellyfish

Το πακέτο βαμβακιού από VapeJoy Jellyfish  έχει κατασκευαστεί ειδικά για γέμισμα. Επιλεγμένες φυτικές ίνες από οργανικό βαμβάκι υψηλής ..

6,00€

UD MUJI ORGANIC COTTON

Οργανικό Βαμβάκι της πολύ γνωστής στον χώρο των ατμιστών εταιρείας Muji σε συσκευασία της UD Η συσκευασία περιλαμβάνει 5 pads τα οποία ..

4,00€

UD KOH GEN DO

Οργανικό Βαμβάκι της πολύ γνωστής στον χώρο των ατμιστών εταιρείας Muji σε συσκευασία της UD Η συσκευασία περιλαμβάνει 5 pads τα οποία ..

5,00€

Vandy Vape Cotton Loops

Vandy Vape Cotton LoopsΟργανικό βαμβάκι από την Vandy Vape σε λωρίδες για ευκολότερη χρήση..

2,80€

Wick n Vape Cotton Bacon

Στην αρχή υπήρχε ένα βαμβάκι, στη συνέχεια ήρθε το  Ιαπωνικό οργανικό βαμβάκι και τώρα υπάρχει το βαμβάκι Bacon - το καλύτερο βαμβάκι γ..

6,00€

Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)