0

Επισκευάσιμοι

Νέο
Riscle Pirate King Rta 3ml

Ατμοποιητής RTA από την Riscle.Κατασκευαστής: Riscle..

45,00€

Νέο
Riscle Pirate King Rda

Atomizer Type: RDAMaterial: Stainless steel,Brass, cupronickel, Pure silverConnection Type: 510 threadDrip Tip Type: 810 drip tipHeight: 32...

45,00€

Νέο
GeekVape Creed Rta GeekVape Creed Rta

Το Creed RTA είναι η πλέον ευπροσάρμοστη δεξαμενή μέχρι σήμερα. Έρχεται με τρία εναλλάξιμα συστήματα ροής αέρα που προσφέρουν ποικιλία επιλο..

40,00€

Νέο
Digiflavor Drop Solo Digiflavor Drop Solo

Ο νέος ατμοποιητής από την Digiflavor, Drop Solo RDA 22mm!Μετά την τεράστια επιτυχία του μεγάλου του αδελφού η Digiflavor μας παρουσιάζει τη..

35,00€

Εκτός Αποθέματος
Augvape Intake Rta Augvape Intake Rta

Ο Intake RTA αποτελεί μία επιλογή επισκευάσιμου πνευμονικού ατμοποιητή μονής αντίστασης κατασκευασμένου από την Augvape σε συνεργασία με τον..

40,00€

GeekVape Ammit 22mm Mtl Rda

Ο νέος dripper της Geek Vape ήρθε, είναι τζουράτος, είναι 22mm και δίνη ΤΗΝ γεύση !Καινοτόμο deck εντελώς νέο σε σχέση με ότι έχουμε συνηθίσ..

29,00€

1 έως 3 ημέρες
Kaees Solomon 2 Rta Kaees Solomon 2 Rta

Μετά την επιτυχία του ψεκαστήρα Solomon RTA, η Kaees επιστρέφει με μια βελτιωμένη και πρωτοποριακή έκδοση: Το Solomon 2 RTA 5 ml.Εξ ολοκλήρο..

35,00€

Ο Asvape Zeta RTA διαθέτει ένα συμπαγές σχέδιο και η δεξαμενή έχει χωρητικότητα 2,5ml. Έχει ένα σύστημα  πλήρωσης από πάνω για την εύκο..

37,50€

Εκτός Αποθέματος
GeekVape Zeus Dual Rta GeekVape Zeus Dual Rta

Ο νέος ατμοποιητής διπλής αντίστασης από την Geekvape με σχεδιασμό για μηδενικές διαρροές έφτασε!!O Zeus Dual RTA σχεδιάστηκε για να καλύψει..

40,00€

Joyetech Riftcore Duo Atomizer

Απαλλαγείτε από την κουραστική διαδικασία στησίματος στους επισκευάσιμους ατμοποιητές με τον Riftcore Duo!Οι δύο κεραμικές πλάκες έχουν τερά..

70,00€

 Dotmod DotRdta 24mm

Ο DotRDTA 24mm από την Dotmod είναι γεγονός με το καινοτόμο του ντέκ προσφέρει εύκολο στήσιμο και άριστη απόδοση!Διαθέτει μεγάλο ντεκ με spr..

70,00€

Εκτός Αποθέματος
VandyVape Revolver RTA VandyVape Revolver RTA

Ο νέος τανκ ατμοποιητής από την Vandy Vape, Revolver RTA!Άριστη ποιότητα κατασκευής, απίστευτη γεύση, πολύ καλή αυτονομία και εύκολο στήσιμο..

40,00€

Εμφάνιση 1 έως 12 από 70 (6 Σελ.)