0

Αρώματα

Holy Juice Hazelnut 10ml

Πλούσια και γεμάτη γεύση φουντουκιού. Το Hazelnut από τη Holy Juice είναι τέλειο για άτμισμα από μόνο του αλλά μπορεί να αναδείξει τις καπνι..

6,00€

Holy Juice Green Apple 10ml

Η πραγματική γεύση του πράσινου μήλου. Το Green Apple της Holy Juice σας φέρνει την γλυκιά και τραγανή γεύση του πράσινου μήλου με κάθε του ..

6,00€

Holy Juice Chocolate 10ml

Η πλούσια και ζεστή γεύση της σοκολάτας αποτελεί ένα άρωμα που δεν πρέπει να λείπει από τη DIY συλλογή σας. Για τους απαιτητικούς ατμιστές, ..

6,00€

Holy Juice Summer Cream 10ml

Απλά μία γεύση.... καλοκαίρι! Το Summer Cream από τη Holy Juice έρχεται να σας θυμίσει τη γεύση παγωτού καϊμάκι και να αναπολήσετε εκείνες τ..

6,00€

Holy Juice Ry4 10ml

Το Ry4 της Holy Juice είναι ένα καπνικό άρωμα γνωστό και αγαπητὀ στους DIYers ατμιστές. Η καθαρά καπνική γεὐση συνδυασμένη με μία νὀτα καραμ..

6,00€

Holy Juice Cigar Cherry 10ml

To Cigar Cherry από τη Holy Juice είναι ακριβώς αυτό που περιγράφει το όνομα του.Ένα από τα δημοφιλέστερα ατμιστικά υγρά, με ελαφρά γεύση πο..

6,00€

Holy Juice Cubana 10ml

Μπορείτε να απολαύσετε τη γεύση της Κούβας χωρίς την έντονη μυρωδιά και καπνό που αφήνει το πούρο. Το Cubana από τη Holy Juice είναι ένα γλυ..

6,00€

Holy Juice 555 State Express 10ml

Το 555 State Express από τη Holy Juice είναι η Αρμονική Συμφωνία ξηρών καρπών σε μια πλούσια βάση καπνού. Το φουντούκι, το αμύγδαλο,  τ..

6,00€

Holy Juice French Pipe 10ml

Το French Pipe από τη Holy Juice είναι ένα ισχυρό και εύελικτο καπνικό άρωμα. Τα άνθη μανόλιας ακουμπισμένα στα αρώματα των γαλλικών καπνών ..

6,00€

ELiquid France Άρωμα Westblend 10ml

Eliquid France Άρωμα WestblendΗ συσκευασία είναι πλαστική και περιέχει 10ml αρώματος..

5,00€

ELiquid France Άρωμα Βανίλια 10ml

Eliquid France Άρωμα ΒανίλιαΗ συσκευασία είναι πλαστική και περιέχει 10ml αρώματος..

5,00€

ELiquid France Άρωμα Φράουλα 10ml

Eliquid France Άρωμα ΦράουλαΗ συσκευασία είναι πλαστική και περιέχει 10ml αρώματος..

5,00€

Εμφάνιση 1 έως 12 από 34 (3 Σελ.)